Kerma Reconnect


Välkommen till Kerma Reconnect, en dedikerad del av Kerma Rekrytering & Bemanning som ägnar sig åt arbetslivsrehabilitering för de som har varit borta från arbetsmarknaden under en längre tid. Vi är här för att belysa möjligheter, återuppliva drömmar och återställa arbetsglädje.

För arbetstagare som har kämpat sig tillbaka efter en paus från arbetslivet, förstår vi att den första tiden kan vara en utmaning. Därför är vi med dig från dag ett och de första sex månaderna av din anställning för att erbjuda vårt stöd. Vi tror på anpassning, och vår målsättning är att göra övergången smidig, så att du kan blomstra på arbetsplatsen.

För arbetsgivare är vi er partner för att säkerställa att anställningen blir en framgångsrik upplevelse. Vi arbetar tillsammans med er för att anpassa arbetsmiljön och integrera våra talanger smidigt i era team. Kerma Reconnect är med er på varje steg, och vårt mål är att skapa en miljö där varje individ kan nå sin fulla potential.

För offentliga aktörer som arbetar med arbetslösa, ser vi till att ingen blir bortglömd. Vi riktar vårt fokus mot de som behöver det mest och erbjuder en väg tillbaka till arbetslivet. Tillsammans kan vi skapa möjligheter för de som tidigare inte fått chansen att visa sin potential.

Kerma Reconnect tror på att ingen är förlorad för arbetsmarknaden. Vi är här för att erbjuda stöd, skapa förändring och bygga en framtid där alla har möjlighet att blomstra och bidra. Tillsammans, som en gemenskap, kan vi göra det omöjliga möjligt.

Välkommen till Kerma Reconnect, där vi återkopplar individer till arbetslivet och väcker upp den vilja att lyckas som brinner inom oss alla. Kontakta oss via formuläret nedan. Vi finns främst i Stockholmsregionen. 
Kontakta Kerma reconnect