Coaching via Sollentuna kommun 

Bor du och är skriven i Sollentuna? Tillsammans med din kommun, erbjuder Kerma Rekrytering & Bemanning ett ovärderligt stöd i din strävan efter ditt drömjobb. Vi kan ta möte i Turebergs allé 2 samt vid Kistagången 12, bara 5 minuter från Helenelund 
På Kerma Rekrytering & Bemanning strävar vi efter att uppfylla dina ambitioner och överträffa dina förväntningar.

Vi erbjuder:
  • Färdighets- och kunskapskartläggning
  • Drivkraft och motivation
  • Professionellt stöd med CV och personligt brev
  • Effektiva jobbsökaraktiviteter
  • Ett imponerande nätverk av arbetsgivare
  • Intervjuträning
  • Personlig coachning och mentorskap
  • Studie- och yrkesvägledning
Din första steget mot en ljusare framtid är enkelt. Ring arbetsmarknadsenheten i Sollentuna på 08-579 226 72 eller skicka ett mail till amekontakt@sollentuna.se för att boka ett möte med en handläggare, det är din handläggare som avgör om jobbcoach är rätt insats för dig. Glöm inte att säga att du vill ha Kerma Rekrytering & Bemanning som din jobbcoach.

Vid fler frågor kontakta gärna oss på Kerma så vägleder vi dig:
Mail: jobbcoach@kermarekrytering.se
Telefon: 076-414 32 09

Personlig coachning med Kerma

Karriärcoachning

Våra erfarna karriärcoacher på Kerma är här för att guida dig genom varje steg på vägen till framgång. Oavsett om du strävar efter att klättra uppåt i din nuvarande karriär, byta bransch eller starta ditt eget företag, så är vår coachning skräddarsydd för att hjälpa dig att nå dina mål. Boka din första session idag via Bokadirekt och låt oss hjälpa dig att forma din framtid till det du drömmer om!

Jobbcoachning

Behöver du hjälp att ta nästa steg i din karriär? På Kerma erbjuder vi inte bara coachning för att vägleda dig genom arbetsmarknaden, utan vi tar det ett steg längre. Vi skräddarsyr professionella CV och personliga brev som sticker ut bland konkurrenterna, ger dig motivation och stöd för att lyckas under arbetsintervjuer och på arbetsplatsen. Låt oss vara din partner på resan mot ditt drömjobb. Boka din session nu via Bokadirekt och låt oss hjälpa dig att uppnå dina karriärambitioner!

Livscoachning

Behöver du en boost i livet? Våra livscoacher på Kerma är här för att inspirera, motivera och vägleda dig genom livets utmaningar. Vi är experter på att hjälpa dig att hitta motivation och strategier för att nå dina mål, oavsett om det handlar om personlig utveckling, hälsa, relationer eller karriär. Ta kontroll över ditt liv och låt oss vara din guide på vägen till framgång och lycka. Boka din session nu via Bokadirekt och låt oss tillsammans skapa ett liv du älskar att leva!

Kontakta oss

 
Adress

Kerma rekrytering & bemanning

Turebergs allé 2 & Kistagången 12, 5 minuter från Helenelund & Kista Gallerian

164 55 Kista

Sverige

E-post
Telefon